• Wat gaan we doen met Nieuwjaar? De eeuwige vraag… ieder jaar opnieuw! Om je alvast op weg te helpen, hebben we 3 unieke party-ideeën geselecteerd om 2015 in schoonheid te vieren.

  F*cking New Year’s Eve
  De grootste Oudejaarsparty van het land belooft ook voor zijn 4de editie een uitbundig feestje te worden. De schitterende line-up van niet minder dan 40 bekende artiesten zal er zeker voor iets tussen zitten.

  Met dj’s van zowel nationale als internationale bodem, verspreid over 4 podia, om je te doen shaken tot in de late uurtjes.

  Op de Drum ’n Bass stage, niemand minder dan Ed Rush & Optical, Audio, Mefjus & Emperor ; Op de techno stage: Jeff Mills, Robert Hood en The Avent Live ; De Hip-Hop stage met Kaaris, Dope D.o.d. en La Smala ; Tenslotte wordt de Reggae+Dub stage vertegenwoordigd door DJ Aba Shanti, Reggaebus en Stand High Patrol.

  Kom gerust met al je vrienden! Het paleis 12 op de Heizel, waar het evenement doorgaat, kan tot 10.000 feestgangers ontvangen.

  Tickets: € 32
  Adres: Paleis 12 (Brussels Expo)
  Miramarlaan
  1020 Laken


  Online reserveren: link

  Black&Silver New Year’s Eve

  Op 31 december 2014 verandert de Versuz, de bekendste club van Hasselt in een heuse partydome, met als thema Black ’n Silver.

  Dankzij zijn 3 party rooms – Main room, RnB Room en 3rd Room - kan je naargelang je feesthumeur kiezen tussen verschillende muziekstijlen. En als extra verrassing, zal er op het hoogtepunt van de avond een geheime kamer onthuld worden!

  Vergeet je Black ’n Silver outfit niet en dans tot in de vroege uurtjes op de beste beats van 2014!

  Dress Code: Black&Silver
  Tickets: € 20
  Adres: Versuz
  Gouverneur Verwilghensingel 70
  3500 Hasselt

  Online reserveren: link

  Seven sky
  Om 2014 af te sluiten, is het goed om het voorbije jaar vanop een afstand te bekijken. Vanaf de 4de verdieping van een flatgebouw bijvoorbeeld! Op oudejaarsavond verandert het panoramisch terras van Seven Sky te Brussel in een loungebar, met op het menu: een “all inclusive” avond met diner, show en exclusieve dj-set.

  Bovenop het prachtige zicht op Brussel, kan je live het vuurwerk zien om middernacht dat doorgaat op de Kunstberg.

  En om het jaar in schoonheid te beginnen, waarom niet je kans wagen in het Casino op de 1ste verdieping? De toegang is uitzonderlijk gratis. Een kans om niet te missen dus…

  “All-inclusive” avond: € 110
  Adres: Seven Sky
  Anspachlaan 30
  1000 Brussel

  Online reserveren: link